MBO-programma
NVAO geaccrediteerd
12 maanden
Dit programma bevat alle relevante onderwerpen op het gebied van logistiek op MBO-niveau, zodat je je carrièreperspectieven aanzienlijk verbreedt. Je gaat op praktijkgerichte wijze aan de slag met onderwerpen als logistieke processen en het begeleiden van medewerkers. Daarnaast kun je dit direct toepassen in je dagelijkse werkomgeving. Je hoeft voor de vakopleiding niet aan speciale eisen te voldoen of extra opdrachten te maken.
Het programma MBO Supervisor in de Logistiek is interessant voor iedereen die zich wil ontwikkelen op het gebied van logistiek en planning op MBO-niveau.
Je leert in dit programma de belangrijkste onderwerpen van logistiek management kennen. Denk aan het plannen van capaciteiten, de basisprincipes van transportplanning en risico-inventarisatie. Je wordt begeleid door docenten met veel werkervaring. Zij kennen je vakgebied daardoor erg goed. Ook voer je verschillende praktijkopdrachten uit, waarin je alles wat je leert toepast. Dit maakt je al meteen succesvoller in je werk. Daarnaast wordt er in dit programma gebruikgemaakt van het meest actuele studiemateriaal en een moderne online leeromgeving. Je vindt hier lesvoorbereidingen, opdrachten en aanvullende informatie. Ook kun je communiceren met je medestudenten en docent.
Er zijn geen specifieke vooropleidingseisen voor dit programma. Het programma wordt verzorgd op MBO-niveau.
Ongeveer 3-5 uur per bijeenkomst.
Volg de opleiding via een studievorm die bij jou past:
Bekijk de Opleidingsvarianten voor meer informatie.
De volgende modules en onderwerpen komen aan bod:
(6 bijeenkomsten)
(6 bijeenkomsten)
(4 bijeenkomsten)
Je rondt de modules af met een praktijkgerichte opdracht. Bij een voldoende beoordeling van alle onderdelen ontvang je het instituutsdiploma ‘MBO Supervisor in de Logistiek’ van MBO College van NCOI.
Dit deelprogramma kun je mogelijk inbrengen in een vervolg naar volledige MBO-opleidingen niveau 4 van NCOI.
Wil je meer weten over de opbouw van onze opleidingen? Zie dan opbouw MBO.
Betaal je je opleiding zelf? Voor veel van onze opleidingen kun je gebruikmaken van interessante financiële voordelen. Welke mogelijkheden er zijn, lees je terug in onze subsidiebrochure.
Veel werkgevers willen graag investeren in de ontwikkeling van hun medewerkers en beschikken over een jaarlijks opleidingsbudget om opleidingen voor werknemers te bekostigen. Heeft jouw organisatie een opleidingsbudget waar je gebruik van kunt maken? Vraag het na bij de HR-afdeling of je leidinggevende, want dit kan veel voordeel opleveren.