Dit is afhankelijk van het aantal vakgebieden waar we je voor kunnen benaderen. In de regel wordt een module eens per jaar ontwikkeld of bijgeschaafd. Een vakgebied kent vaak meerdere modules, maar dit is per vakgebied wisselend.
Wil je solliciteren als freelance ontwikkelaar? Dan ontvangen wij graag een korte motivatie en je cv waaruit zowel je praktijkkennis als je ervaring als materiaalontwikkelaar blijkt. Bij een positieve beoordeling vragen we je een proefopdracht te schrijven. Daarbij bepaal je zelf voor welk opleidingsniveau je de opdracht maakt. Door de opdracht krijgen wij een goede indruk van je competenties als ontwikkelaar. Naar aanleiding hiervan bepalen wij of er een mogelijkheid is tot samenwerking.
Hier kunnen we helaas geen eenduidig antwoord op geven. Dit verschilt per persoon en per module.
Jazeker, je volgt eerst een basistraining. Tijdens deze training leggen wij uit hoe de procedure rondom het ontwikkelen van ons studiemateriaal eruitziet en wat er allemaal bij komt kijken.
Tijdens de opdracht vragen we je een les te ontwikkelen. Dit doe je op basis van een case die gerelateerd is aan een algemeen kennisgebied. Bij de case zit ook een opdracht voor toetsontwikkeling. Als je ook in aanmerking wilt komen voor de rol van toetsontwikkelaar, dan moet je ook deze opdracht te maken. Wij vragen je de opdracht binnen vijf werkdagen te retourneren.