Wil jij je inschrijven voor een van onze opleidingen of trainingen, maar heb je nog vragen over het inschrijfproces? Lees verder voor alle veelgestelde vragen inclusief antwoorden over inschrijven. Toelatingseisen, annulering, het verzetten van een module of opleiding naar een later moment en vrijstelling zijn onderwerpen die hier onder meer zijn opgenomen.
Ja, NCOI biedt ook maatwerk- en incompanytrajecten.
Als je je via de website inschrijft, zie je na de inschrijfprocedure een bevestigingspagina. Binnen enkele dagen na je inschrijving ontvang je nog een schriftelijke bevestiging.
Voorafgaand aan de start van je opleiding ontvang je een mail met inloggegevens voor e-Connect, je digitale leeromgeving. Hier zie je wat je moet voorbereiden, wanneer de bijeenkomsten zijn, wie je docent is en waar je verwacht wordt.
Op de webpagina van de opleiding en in de studiegids vind je welke toelatingseisen er gelden voor jouw opleiding. Twijfel je of je wordt toegelaten? Neem dan contact op met een van onze opleidingsadviseurs. Zij kunnen je meteen vertellen of je aan de toelatingseisen voldoet of hoe je hieraan kunt voldoen. Je kunt onze opleidingsadviseurs bereiken via 035 – 6 400 411.
Ja, je kunt een module of opleiding doorschuiven naar een volgend startmoment. Dit kan binnen 6 weken voor aanvang van de geplande bijeenkomst via een wijzigingsformulier. Dit formulier kun je telefonisch aanvragen via 035 – 6 400 411. De kosten voor het doorschuiven van een module of een startmoment zijn € 125,-.
Ja, optioneel inschrijven is mogelijk. Het is goed om te weten dat je hiermee geen plaats reserveert, dat gebeurt pas als de inschrijving definitief is. Wil je je optioneel inschrijven? Neem dan contact met ons op via 035 – 6 400 411 of vul ons contactformulier in.
Ja, dat kan. In artikel 6 van onze Algemene Voorwaarden vind je hier meer informatie over.
Als je al bepaalde onderdelen van een opleiding hebt behaald, kun je hier vrijstelling(en) voor aanvragen. Je kunt je vrijstelling schriftelijk aanvragen via het formulier dat je hieronder kunt downloaden. Binnen 4 weken na het aanvragen ontvang je van de examencommissie bericht over het toekennen van de vrijstelling.
Wat belangrijk is om te weten is dat er beperkingen zijn rondom de geldigheidsduur van een eerder behaald diploma. Er wordt in veel gevallen vrijstelling verleend als het diploma niet ouder is dan 10 jaar en er bewezen kan worden dat er voor minimaal 80% een inhoudelijke overlap is.
De kosten voor het aanvragen van een vrijstelling zijn € 75,-. Als je je definitief inschrijft voor een opleiding, worden deze kosten verrekend met het cursusgeld.